Puolueeton, Arvoihin- ja Lakiin Perustuva Maailma

Oletko sinä tyytyväinen miten USA, EU, Venäjä, Kiina, YK, sekä monet kansainväliset järjestöt riitelevät keskenään kaikesta eivätkä saa mitään aikaiseksi, jopa erittäin kriittisissä koko maapalloa koskevissa ongelmissa, kuten esim. Korona, sodat, inflaatio, valtava velka ja mahdollinen ilmastonlämpeneminen?

Olemme yrittäneet saavuttaa pysyvän rauhan ja lukemattomia muita parannuksia väärällä tavalla. Olemme puhuneet järkeä johtajillimme, mutta tämä ei tule koskaan toimimaan, kuten olemme jo moneen kertaan huomanneet. 

Jotta emme tuohoa tätä meidän ainutta maapalloa, meidän on otettava käyttöön uudet keinot. Meidän on otettava valta pois meidän kyvyttömiltä päättäjiltä!

Ideani on erittäin yksinkertainen, mutta tehokas, joka lanseerataan kansan voimalla. Se voi korjata yllättävän nopeasti suurimman osan meidän isoista kansainvälisistä ongelmista, jotka koskevat koko maailmaa. 

Ideani on mahdoton selittää tässä pienessä tilassa, joten jos haluat tutustua siihen, lataa oheinen PDF.  

Tässä 3 sivun tiivistelmä: PDF...

Tässä pidempi esittely: PDF…

Englanninkielisellä sivulla on kaksi hieman pidempää PDF:ää tästä aiheesta. 

Toivottavasti lähdet mukaan ja matkaan, et kadu koskaan, ja toivon, että lähetät minulle omat ideasi tämän asian suhteen, sekä rakentavaa kritiikkiä. Kiitos

Kirjoittajasta: Olen Timo Ylä-Soininmäki, alun perin kotoisin Lahdesta. Työurani vietin Los Angelesissa veljeni kanssa mittatilaushuonekalu tehtailijana. Olen kirjoittanut muutaman kirjan mm. Emotionaalinen Vauraus ja Kokonaisvaltainen Menestys, sekä toiminut yritys kouluttajan. Olen myös työstänyt uudenlaista valtiollista hallintomallia: Uusi Arvopohjainen Demokratia, josta olen kirjoittanut kaksi ekirjaa. Nykyinen intohimoni on maailmanrauha. Viimeaikoina olen viettänyt talvet Thaimaassa ja kesät Suomessa. 

Minun toinen projekti on Uusi Arvopohjainen Demokratia malli, jossa ei ole politiikkoja vaan maata johtaa ammattilaiset. Siitä lisää täällä...

Logo

© Copyright. All rights reserved.